Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3

Werkwijze

Aankoop

We voeren verse vis in uit heel Europa: Noorwegen, Denemarken, Schotland, Nederland, Frankrijk en eveneens uit IJsland, Turkije, Maldiven Sri Lanka, ...

Onze ervaren aankopers zorgen voor een perfecte coördinatie tussen aan- en verkoop gekoppeld aan de vooropgestelde kwaliteitsnormen.

Op de visveillingen van Stellendam - Ijmuiden - Colijnsplaat – Breskens - Nieuwpoort  hebben wij ervaren mensen ter plaatse die dagelijks volgens de beste kwaliteitsnormen verse vis aankopen.

Ook onze diepvriesleveranciers en producenten worden streng gecontroleerd en beoordeeld om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen.


Visbewerking

In de gekoelde visbewerkingsruimtes versnijden onze fileerders dagelijks verse zalm,     welke machinaal wordt ontgraat en ontveld, en andere vissoorten zoals bv. kabeljauw, griet,zeetong, …  

Ook het portioneren en panklaar maken van diverse vissoorten behoren tot hun takenpakket. En dit volgens de geldende  hygiëne- en werkvoorschriften.

Orderpicking

Elke nacht worden de bestellingen via een intern computersysteem verzonden naar onze inpakruimte waar de    versafdeling de orders verse vis, kreeften, oesters en verpakte producten per klant gaat samenstellen en de diepvriesafdeling verpakt de diepgevroren goederen. De afgewerkte orders worden per route klaargezet in de gekoelde  expeditie ruimte.

Transport

Met onze vloot van 10 gekoelde vrachtwagens verdelen wij onze producten met een  7 dagen op 7 service in de provincies Antwerpen, Limburg en Brabant.

Om de koude keten niet te doorbreken controleren en registreren wij de temperatuur van de laadruimtes  gedurende het ganse transportverloop.